Workshop Rouwverwerking
ebook

Bestel E-Book

met ... gratis tip

Workshop Rouwverwerking

Workshop Rouwverwerking

 
Workshop Rouwverwerking 19 juni 2017 
 
Ben jij je baan kwijt geraakt? Ben je ontslagen? Mis je je collega's? 
 
Dan zit je af en toe niet lekker in je vel en heb je last van die opgekropte emoties. Het punt is dat je dat ook uitstraalt in alles wat je doet om nieuw werk te vinden en een nieuw netwerk op te bouwen. 
 
Negatieve gevoelens en emoties parkeren we namelijk, al generaties lang. We hebben immers geleerd om onze gevoelens niet te uiten, erover praten doe je alleen bij een psycholoog en er rust een zekere taboe op. Alleen als je na zoveel jaar, je leuke job en collega's bent kwijtgeraakt, dan raakt dat je. Je zelfvertrouwen krijgt een knauw en je zelfbeeld wordt minder positief.
 
In de workshop help ik je om de opgekropte emoties zoals teleurstelling, boosheid, onzekerheid, verdriet en angst te verwerken. Je ervaart meteen resultaat. We doen dit met zijn allen, zonder camera's, via de interventie methodiek EFT, Emotional Freedom Techniques. Hierbij klop je de emoties die vastzitten weg uit je lichaam door te kloppen op je zenuwmeridianen. Kijk hier voor meer informatie over de techniek: https://youtu.be/Is68t1t-Wkk
 
Verwerk je verlies op een eenvoudige wijze
 
Wil jij ook je onverwerkte emoties omtrent het verlies van werk en collega's en zekerheid verwerken? Doe dan mee op 19 juni aanstaande. Mail naar linda@entrena.nl
 
Locatie:
Marchantstraat 4 te Apeldoorn
 
Tijd:
Inloop 09.30 uur, Aanvang 10.00 uur en Einde 16.00 uur.
 
Deelnemers:
Geschikt voor iederen vanaf 18 jaar. Maximaal 12 deelnemers.
 
Kosten:
€ 99,- per persoon inclusief BTW. Neem je lunchpakketje mee, wij verzorgen de gehele dag koffie/thee/water.
 
Workshopleiders:
 
Linda Krohne van Entrena, ruim 15 jaar loopbaanadviseur, coach voor Zakelijke Persoonlijke Groei én therapeut voor Zakelijke Persoonlijke Groei. Linda werkt intuïtief en inspireert een ieder met haar energie en persoonlijkheid in zowel groepstrainingen als individuele sessies. Ze zegt precies wat jij nodig hebt om verder te kunnen in je ontwikkeling. 
 
Ben Meijer van Realisatie Trainingen, Therapeut en Trainer EFT. Ben werkt al jaren als therapeut en geeft erkende opleidingen EFT in Nederland aan therapeuten en professionals. Ben wordt ingeschakeld voor grote ondernemingen in Nederland om de werknemer te helpen te herstellen van burn-out, migraine, angsten, derealisatie en andere problemen. Ben werkt probleemoplossend en gaat graag aan de slag. 
 
JA! Ik doe graag mee aan deze workshop! Ik mail mijn gegevens dan ook naar: Linda@entrena.nl
SHARE:

quote icon Dagelijkse Quote

“I'ts never too late for a new beginning in your life”
Je zit niet lekker in je vel en je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent. Dat gebeurt een ieder af en toe. Gebruik deze kans om op zoek te gaan naar wat jij echt wilt. De antwoorden vind je in jezelf. En je hebt een ander nodig om de antwoorden bewust te worden. 
linda Linda Krohne

Entrena
route
Postbus 719
7400 AS DEVENTER
The Netherlands
route
Marchantstraat 4
7333 GT Apeldoorn
The Netherlands
route
+31 6 28 31 10 33

KvK: 63284073

Bel mij terug

Stuur een bericht