Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Entrena adviseert en ondersteunt Nederlandse organisaties en particulieren bij individuele ontwikkelingstrajecten, outplacementtrajecten, preventief verzuim en onder de handelsnaam ZekeraanhetWerk ziekteverzuim re-integratie, spoor 1,2,en 3 trajecten en outplacement.
 
Heeft u een werknemer die nog niet ziek is, maar waarbij het duidelijk is dat uw werknemer niet meer op zijn/haar plek zit? Of uw werknemer heeft aangegeven zich verder te willen ontwikkelen? Dan is het tijd voor:
 
Entrena
Preventief Verzuim: Outplacement en Persoonlijke Ontwikkeling Traject
 
Zodra een werknemer niet meer lekker in zijn/haar vel zit, is dat zichtbaar in de sfeer, resultaten en omzet. Om te voorkomen dat een werknemer uitvalt of dat de situatie ontstaat dat ontslag wenselijk wordt, heeft Entrena diverse trajecten en methodieken ontwikkeld. Afhankelijk van de situatie wordt uw werknemer begeleidt in persoonlijke ontwikkeling, bij het vinden van een andere werkgever. Door intensieve gesprekken, (groeps) trainingen en coaching wordt duidelijk wat de toegevoegde waarde is van uw werknemer en waar zijn/haar kracht ligt. Op basis daarvan kan er samen bekeken worden welke mogelijkheden er eventueel zijn binnen de eigen organisatie. En als die er niet zijn, buiten de eigen organisatie. Door een goede begeleiding wordt verzuim en/of ontslag met alle nadelige gevolgen voor beide partijen, voorkomen. U kunt hiervoor de transitievergoeding inzetten.
 
Entrena inspireert en begeleidt uw werknemer in beweging te komen. Beweging naar verandering. Waarbij ook het belang van de werkgever meegenomen wordt, maar de werknemer centraal blijft staan. 
 
De begeleiding voor organisaties is maatwerk. Vandaar dat wij niet werken met standaard producten, het gaat immers om mensen. 
 
Interesse in onze werkwijze? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om nader kennis te maken.

quote icon Dagelijkse Quote

‚ÄúI'ts never too late for a new beginning in your life‚ÄĚ
Je zit niet lekker in je vel en je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent. Dat gebeurt een ieder af en toe. Gebruik deze kans om op zoek te gaan naar wat jij echt wilt. De antwoorden vind je in jezelf. En je hebt een ander nodig om de antwoorden bewust te worden. 
linda Linda Krohne

Entrena
route
Postbus 719
7400 AS DEVENTER
The Netherlands
route
Marchantstraat 4
7333 GT Apeldoorn
The Netherlands
route
+31 6 28 31 10 33

KvK: 63284073

Bel mij terug

Stuur een bericht