Vergroot je zelfvertrouwen
ebook

Bestel E-Book

met ... gratis tip

Vergroot je zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen
 
Wil je ander werk of zit je momenteel zonder? Loop je vast in je werk of privé leven? Heb je een burn-out of andere klachten? Weet je gewoon niet meer hoe met afwijzing om te gaan? Ben je bang om te solliciteren? Dan help ik je graag met het vergroten en terugvinden van je zelfvertrouwen. 
 
In een individueel consult van begeleid ik je bij het achterhalen van wat de oorzaak is van een verminderd zelfvertrouwen. Dit kan voor iedereen anders zijn. Tijdens het consult maak ik gebruik van eerder opgedane praktijkervaring in de afgelopen 23 jaar, Emotional Freedom Technique (EFT) en andere methodieken. Door deze methodieken te combineren is er snel en effectief resultaat zonder teveel gedoe en gepraat. Mijn consulten zijn altijd praktisch en efficiënt. 
 
Inhoud consult: de eerste afspraak is een intake gesprek waarbij we kennismaken en al snel tot de kern komen van wat je daadwerkelijk nodig hebt om je zelfvertrouwen te vergroten. Dan bespreken we ook meteen de planning en stappen. Meestal zijn er 5 consulten nodig, van ieder 1 uur om het gewenste resultaat te verkrijgen. Soms zijn er minder consulten noodzakelijk alleen is dat persoonsafhankelijk. 
 
 
Voor wie:
Voor een ieder die vastloopt in zelfvertrouwen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en wat je overdag doet. Vereiste is wel dat je openstaat voor ondersteuning. 
 
Privacy:
Alles wat in het consult besproken wordt blijft binnen ons. 
 
Wanneer:
Bel 0628311033 of mail voor beschikbare data op woensdag- en vrijdagochtenden
 
Kosten:
Een consult kost € 89,- inclusief BTW. Men dient 24 uur van te voren te hebben afgemeld indien de afspraak niet door kan gaan, anders wordt het consult alsnog in rekening gebracht. 
 
Waar:
Marchantstraat 4 te Apeldoorn
 
Coach:
Het consult wordt gegeven door Linda Krohne, zeer ervaren trainer, spreker, inspirator, loopbaanexpert en coach die op haar eigen unieke wijze iedereen in beweging krijgt en naar huis laat gaan vol nieuwe kennis, inzichten, energie en motivatie.
 
Aanmelden
Stuur om je aan te melden een mail naar: linda@entrena.nl
SHARE:

quote icon Dagelijkse Quote

“I'ts never too late for a new beginning in your life”
Je zit niet lekker in je vel en je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent. Dat gebeurt een ieder af en toe. Gebruik deze kans om op zoek te gaan naar wat jij echt wilt. De antwoorden vind je in jezelf. En je hebt een ander nodig om de antwoorden bewust te worden. 
linda Linda Krohne

Entrena
route
Postbus 719
7400 AS DEVENTER
The Netherlands
route
Marchantstraat 4
7333 GT Apeldoorn
The Netherlands
route
+31 6 28 31 10 33

KvK: 63284073

Bel mij terug

Stuur een bericht