Wie is Entrena?

Wie is Entrena?

 

 

 

 

‘Do what you Love and be successful with it’ is één van mijn motto’s. Vanuit mijn hart en intuïtie inspireer ik anderen hun eigen kracht en talenten te ontdekken om daar vervolgens mee aan de slag te gaan en deze succesvol in te zetten op de arbeidsmarkt én in het leven.

 

 
Zodra (zieke) werknemers en werkzoekenden dit gaan doen, ontstaan er kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en wordt hun toekomstige loopbaanstrategie helder. Wat nodig is, is verandering. Ik begeleid een ieder op zijn route naar succes.

Success is a journey, follow your own route
 
In een ieder zit passie en die sterke kracht komt van binnenuit. Door op mijn manier persoonlijke en professionele ondersteuning te bieden via open, eerlijke en directe communicatie, ben ik in staat mensen hun eigen kracht te laten ontdekken. Dit door eerst terug naar de basis te gaan om vervolgens te focussen zodat men weer toekomstperspectief krijgt. Op basis daarvan kan men daadwerkelijk focussen op doelen en acties om passend werk te vinden en zelf de regie te nemen in hun loopbaan. 
 
Ik ben Linda Krohne, oprichtster en eigenaar van Entrena én de eigenaar van handelsnaam ZekeraanhetWerk. Ooit begonnen in de commerciële marketing en financiële wereld, heb ik de overstap gemaakt naar het werken in organisaties met, naast een commerciële, ook een maatschappelijke rol.
 
Door mijn mensgerichtheid, intuïtief en positief coachen, helikopterview, zakelijke en persoonlijke werkwijze, creativiteit en klantdoelgerichtheid weet ik effectieve oplossingen te creëren en mensen in hun persoonlijke kracht te zetten.
 
Entrena is een landelijk opererende samenwerkingsorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen in de leeftijdscategorie 30-45 jaar die bereid zijn in zichzelf te investeren om te ontdekken wat hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn én succesvol willen zijn in het vinden van werk en inkomen.
 
Met ZekeraanhetWerk begeleiden Linda en haar team, werkgevers én werknemers in spoor 1,2&3 in het kader van de Wet BeZaVa en Wet Poortwachter, preventief verzuim en casemanagement. Wij begeleiden de werknemer in het vinden van nieuw werk én zorgen voor UWV-proof dossiervorming voor het aanvragen van de WIA-uitkering, indien dit nog nodig is. Zie pagina Werkgevers voor meer informatie of kijk op http://www.zekeraanhetwerk.com
 
Na ruim 10 jaar werkervaring in het begeleiden van (zieke) werknemers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt heb ik mijn eigen bedrijf opgericht onder mijn motto Do What You Love. Ik bied persoonlijke én professionele ondersteuning aan organisaties en individuen om mensen te inspireren in beweging te komen om werk te vinden dat bij hen past. Als ik niet meer nodig ben omdat de organisatie of individu zichzelf weet te redden, is mijn missie geslaagd. 
 
De kernwaarden van Entrena zijn:
 
  • Open en eerlijke communicatie
  • Iedereen inspireren en motiveren zijn/haar kracht én perspectief te ontdekken 
  • De mens staat centraal
  • Samenwerking en kennisdeling is belangrijk
 
‘Do what you love’ en blijf vooral jezelf

quote icon Dagelijkse Quote

“I'ts never too late for a new beginning in your life”
Je zit niet lekker in je vel en je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent. Dat gebeurt een ieder af en toe. Gebruik deze kans om op zoek te gaan naar wat jij echt wilt. De antwoorden vind je in jezelf. En je hebt een ander nodig om de antwoorden bewust te worden. 
linda Linda Krohne

Entrena
route
Postbus 719
7400 AS DEVENTER
The Netherlands
route
Marchantstraat 4
7333 GT Apeldoorn
The Netherlands
route
+31 6 28 31 10 33

KvK: 63284073

Bel mij terug

Stuur een bericht